...mi az, hogy "ha megtaláltad az igazit"?

Akkor miért ment hozzá XY-hoz korábban, ha nem ő az "igazi"?

Jelenlegi állás alapján 71 fő képes lenne módosítani, és csak 59 fő tartana ki férje/felesége mellett. Persze, az sem mindegy, hogy hogyan élnek. Ha alkohol, fizikai bántalmazás vagy megcsalás állna fönn, akkor a legkitartóbb is lépne.

De az ember hajlamos azt hinni, hogy a másikkal nem lesz semmi problémája. Muhaha...:D

Bárkivel is sodor össze az élet, mindenkivel lesznek viták, súrlódások, szakítópróbák...és ilyenkor dől el minden...a szeretet a lényeg! - nem a szerelem. A szeretet a múlttal összefonódva (idő), sokkal erősebb és mélyebb, sokkal jobb, mint a szerelem, ami tényleg csak puszta kémia.

A házasság a legerősebb kapocs, ahonnan nem szabad visszaútnak és kiútnak lennie. Különben mit ér az egész? Persze kétemberen múlik...két, hasonlóképpen gondolkodón. Van olyan, amikor az egyik el akar távolodni, de a másiknak vissza kell húznia, és van olyan, amikor a másik akar eltávolodni, akkor az egyik húzza vissza...de a legjobb az, amikor mindketten szorosan egymás mellett tartanak ki tűzön-vizen át, két lélek, egyben.

 

Feladnád az eddigi életed/házasságod, ha közben megtaláltad az igazit?XTímea, 2011-01-16 21:54
 Igen[35]Csík[Lista]
 Nem[59]Csík[Lista]
 Csak,ha nem volna gyerekem. (Igen)[25]Csík[Lista]
 Az igazival élnék tovább, mert őt szeretem. (Igen)[11]Csík[Lista]
 A szeretőm lenne. (Igen)[5]Csík[Lista]

 Ezt a szavazást kihagyom![58]-[Lista]
Szavazatok száma: 135

Szerző: zhoexa  2011.01.17. 14:32 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zhoexa.blog.hu/api/trackback/id/tr932590321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása